CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, April 3, 2009

THE BEGINNING.......

hallo.....assalamualaikum....
for the first time...trying to make my own blog....
after long time just read and read pther people blog...
huhuhuhuhu...how sad it is right...
nih pun atas sokongan dan dorongan penuh dari rumet ku seorang peguam yang sgt berdedikasi dimasa akan datang....
"takde mende ynag susah kat internet ni shida, try buat dulu then ko akan jadi gian giler"
wawawawa, aku inagt dengan jelas ayat belio itu....
so, tak salah gak kalu aku try buat kan.....
pape hal, tgok ar mcm mana jadinyer blog aku nih nanti....


1 comments:

chentasejati said...

jgn malukan aku bley tak shida???? gambar aku buruk gile okeyyyyyyy...waaaaa tukar!